SOALAN LAZIM (FAQ)

Saya berminat untuk mendapatkan ebook ini, bagaimanakah caranya?
Jawapan : Pertama, anda perlu membuat bayaran, sama ada menggunakan kad kredit / maybank2u / FPX / Paypal dan sebagainya.

Kedua, anda akan menerima link download ebook tersebut sebaik sahaja anda selesai melalui proses pembayaran.

 

Saya tidak berada di Malaysia, bolehkah saya memiliki ebook ini?
Jawapan : Ya Boleh!,

 

Berapa lamakah saya perlu menunggu untuk mendapat email yang mengandungi username & password serta link download ebook tersebut?
Jawapan : Jika anda menggnakan kaedah pembayaran yang pertama(payment gateway) & ketiga (paypal), anda akan mendapat ebook tersebut serta merta sebaik sahaja anda selesai membuat bayaran. Jika anda menggunakan kaedah yang kedua (bank-in/fund transfer/ATM deposit), anda akan mendapat email yang mengandungi link download ebook tersebut dalam masa 24 jam dari masa anda mengisi borang pengesahan bayaran.

 

Bagaimanakah jika saya tidak menerima sebarang email dari pihak anda selepas 24 jam?
Jawapan : Anda boleh menghubungi kami melalui email di admin(at)maskahwin.com atau menghubungi terus kami di talian 012-3655625.

 

Bolehkah saya mendapatkan buku "Maskahwin Yang Hilang" ini di mana-mana kedai buku di tempat tinggal saya?
Jawapan : Buku "Maskahwin Yang Hilang" ini adalah sebuah buku digital (ebook), ia bukannya buku fizikal. Oleh itu, ia sememangnya tidak terdapat di mana-mana kedai buku berhampiran anda.

 

Apakah itu ebook dan bagaimana bentuknya?
Jawapan : Ebook adalah singkatan bagi "electronic book" , ia adalah sebuah dokumen berbentuk digital yang hanya boleh di buka dan dibaca menggunakan komputer. Ia bukanlah sebuah buku fizikal seperti mana yang anda biasa lihat di kedai-kedai buku.

 

Oh! Tetapi saya tidak suka membaca menggunakan komputer, sakit mata dan saya tiada masa untuk duduk berjam-jam di depan komputer.
Jawapan :
Untuk ebook "maskahwin yang hilang" ini, anda boleh mencetaknya dan membacanya pada bila-bila masa yang anda selesa tanpa perlu anda duduk menghadap komputer.

 

Adakah komputer saya memerlukan perisian khas untuk membuka ebook ini?
Jawapan : Tidak, ebook ini adalah di dalam format executeable (.exe) fail. Selepas selesai mendownload ke dalam komputer, anda hanya perlu klik 2 kali pada fail tersebut dan ia akan terus di buka. Seperkara lagi, komputer anda perlulah mempunyai sambungan internet untuk membuka ebook ini.

 

Bagaimana jika saya tidak dapat membuka ebook tersebut?
Jawapan : Sila maklumkan kepada kami melalui email (admin@maskahwin.com) dan sertakan sekali, secara ringkas, apa masalah atau error yang anda hadapi sewaktu membuka ebook tersebut.

 

Saya ada banyak lagi soalan untuk ditanya, siapakah yang boleh saya hubungi ?
Jawapan : Anda boleh menghantarkan email pertanyaan anda kepada admin@maskahwin.com atau hubungi kami di talian 012-3655625 (En. Suhaimy).

 

< kembali ke muka utama | saya ingin mendapatkan ebook ini >

 

Hak Cipta Terpelihara Maskahwin.com